top of page

Ügyfélszerzéstől a megállapodásig

Legyen működő értékesítési rendszered!

Hozd működésbe az értékesítési gépezeted egy napos, bullshit mentes workshopunkon!

ArtsIllustratedStudios_SzerepiZsolt_0660.jpg

Azonnal alkalmazható gyakorlati technikák, hogy a céged növekedni kezdjen!

Egy egész napos workshop, ahol évtizedes ügyfélszerzési tapasztalat esszenciáját kapod meg. Ez a nap nem csak a száraz előadásokról fog szólni, hanem arról, hogy ténylegesen elsajátítod és begyakorlod azokat az ügyfélszerző technikákat, amivel kevesebb idő alatt több profitot tudsz teremteni!

Ha már eleged van abból, hogy a fizető ügyfeleket lasszóval kell fogni...

Lehet, hogy belefáradtál az ügyfélszerzés küzdelmeibe, és a próbálkozások nem hozták meg a várt eredményeket. Az ügyfélszerzés fárasztó, a tárgyalások stresszesek és kiszámíthatatlanok.

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ha nem változtatsz, ügyfeleid elmaradnak, bevételeid stagnálnak, és vállalkozásod nem fejlődik. Tudom ez elég frusztráló lehet... De most képzeld el, hogy könnyedén szerzel új ügyfeleket, és a tárgyalások stressz nélkül zajlanak.

IMG_0073.JPG

Változtass és tapasztald meg a különbséget!

A változás kezdete, pedig a Cégépítés következő workshoja, ahol gyakorlati, azonnal alkalmazható technikákat tanulhatsz meg az ügyfélszerzéstől a megállapodásig. Segítünk abban, hogy minden lépésen végigvezessünk, és működésbe hozd az értékesítési gépezetedet.

Business Meeting

A workshop után magabiztosan használod az újonnan megszerzett tudást.

Az ügyfélszerzés gördülékenyebbé válik, a tárgyalásaid eredményesebbek lesznek, és a bevételeid növekednek. A céged stabilan fejlődik, és te végre nyugodtan alhatsz, mert tudod, hogy a helyes úton jársz.

Lehet, hogy most azt gondolod, hogy "Jó, jó, de ez nálam nem fog működni."

Nyugodj meg, a workshopunkon szerzett technikák minden vállalkozás számára alkalmazhatóak, függetlenül a cég méretétől vagy iparágától. Személyesen fogunk neked segíteni a speciális igényeidre szabott megoldások kidolgozásában.

A tudást mi hozzuk!

Szerepi Zsolt

Milliárdosok Tanácsadója, Cégépítési Szakértő

"A cégépítés szakma, amit sajnos nem tanítanak az egyetemeken. Sok tanácsadó van, aki elméletben okos dolgokat mond, de sosem épített fel vállalkozást. Én nem vagyok tanácsadó vagy coach, aki nagyszerű könyveket ír a cégépítésről. Az üzleti világban A Milliárdosok Tanácsadójaként ismernek, mert cégeket milliárdos méretűvé teszek. Szolgáltatásaim nem minden vállalat számára nyújtanak megoldást. Engem azok a vezetők választanak, akik hisznek a növekedésben, a termékükben és szintet szeretnének lépni."

Széphegyi Kitti cégépítés .jpg

Széphegyi Kitti

Linkedin-és ügyfélszerzési specialista

"Az értékesítés és marketing világában 19 éves korom óta tevékenykedem. Az igazi erősségem a leadgenerálás és vevőszerzés, akár hideghívások, akár marketing segítségével. Ez az a terület, amelyet sokan nehéznek találnak, de én kifejezetten élvezem. Rendszeresen felkérnek telefonos értékesítési és hideghívás képzések megtartására. 2020-ban elindítottam a BRANDin cégcsoportot, amely a LinkedIn segítségével juttatja el a cégeket potenciális ügyfelekhez. Ez a módszer hatékonyabb és fenntarthatóbb, mint a hagyományos social media és hirdetési platformok. "

Cégépítés konferencia-32.jpg

Ezt fogod megtudni a cégépítés workshopon:

 1. Fejlődés és növekedés:

  • Hogyan vonzd be a legjobb tehetségeket és szerezz új ügyfeleket.

 2. Hogyan használd a legjobb B több ügyfélszerző gépezetet:

  • Profil optimalizálása, hogy kitűnj a versenytársak közül.

  • Hatékony bemutatkozó üzenetek írása, amelyekkel azonnal felkeltheted az érdeklődést.

  • Hogyan szerezz potenciális ügyfeleket a LinkedIn-en.

 3. Értékesítési és tárgyalástechnika:

  • Hogyan hívd fel a potenciális ügyfeleket

  • Az első kapcsolatfelvétel sikerességének növelése.

  • Hogyan mérjük fel az ügyfelek igényeit és milyen stratégiával dolgozzunk.

  • Hogyan készíts személyre szabott ajánlatokat, amelyek megfelelnek az ügyfelek elvárásainak.

  • Hogyan tárgyalj, hogy egy mindkét fél számára előnyös megállapodást érj el?

A képzésről mondták

"A baráti, támogató légkör tette igazán különlegessé ezt az eseményt. Örülök, hogy részt vettem, hiszen rengeteg hasznos információval és gyakorlati tanáccsal gazdagodtam. Az előadók és a programok is kiválóak voltak. Csak ajánlani tudom!" - G.V.

"Ez a workshop rengeteg hasznos tudást adott, amit már most elkezdtem alkalmazni a munkámban. Az előadások rendkívül informatívak voltak, és azonnal hasznosítható ötletekkel és stratégiákkal láttak el minket. Minden vállalkozónak ajánlom!" - Zs.N.

"A workshop során megszerzett tudás hatalmas értéket képvisel. Az előadók által bemutatott stratégiák és gyakorlati tippek azonnal beépíthetők a cég működésébe. Nagyon hálás vagyok az új ismeretekért és a gyakorlati útmutatásért!" - Á.V.

ArtsIllustratedStudios_SzerepiZsolt_1312.jpg

A workshop ára

A worshop 3 szolgáltatásunkat is magában foglalja, amelyet ha külön külön vennél igénybe akkor ezekkel a költségekkel kellene számolnod:
 

 • Linked in profilbeállítás: 120.000 Ft

 • Sales in LinkedIn workshop: 15.000Ft

 • Értékesítési és tárgyalási gépezet: 150.000Ft
   

Összesen: 285.000Ft​

Most azonban egyben, kedvezményes áron mindössze 149.000 Ft-ért tudsz eljönni!

Ráadásul, ha részt vettél a cégépítés konferencián, vagy élsz az Early Bird kedvezénnyel, akkor 90.000Ft-ért vehetsz részt az egész napos workshopon!

Tudjuk, hogy a kapcsolatok a legfontosabbak...

Mi figyelünk rátok és tudjuk, hogy azért is jártok rendezvényekre, hogy találkozzatok, kapcsolatot építsetek, és új üzleti partnerekre találhassatok. Máshol a rövid szünetekben kell erről gondoskodnotok, de mi egy egész blokkot fogunk ennek szentelni, ráadásul éppen azután, miután együtt megalkottuk az ütős bemutatkozásodat!

Ne halogasd a döntést, hidd el megéri eljönnöd, szóval csak kattints a linkre és jelentkezz!

Időpont

123-456-7890

Helyszín

123-456-7890

Jegyár

149.000Ft, EarlyBird jegyár: 90.000Ft

bottom of page